design @ kuhinjsko-steklo.si - Januar 25th 2014!

Prednosti in lastnosti steklenih kuhinjskih oblog

  • Enostavno čiščenje
  • Higieničnost
  • Prečudovit izgled
  • Trajnost
  • Popolna prilagodljivost končnega izgleda
  • Možnost namestitve preko obstoječih ploščic
  • Temperaturna in mehanska odpornost
  • Popolna prilagodljivost
  • Možnost zamenjave vzorca oziroma tapete

Dovolite si izjemnost

Ni dvoma, da kuhinjsko steklo omogoča izjemen izgled, ki je resnično unikaten. Z razumevanjem vseh praktičnih prednosti steklene obloge, pa se zabava šele začne ob izbiranju vzorcev, barv in stila za Vaš unikaten življenski slog.

Dovolite si biti drugačni, izjemni, unikatni, samosvoji....

Že kar nekaj let se steklene obloge uporabljajo kot zaščita pred vodo, oljem, maščobo in ostalo umazanijo, ki se nabira na steni. Do pred nekaj leti so bili na voljo le enobarvni vzorci steklenih oblog, v zadnjih letih pa se je pričelo uporabljati tudi fotografije, grafične vzorce in ostale dih jemajoče designe. Tako poleg zaščite stene dobite še unikatnen izgled.
Nekatere skrbi, da je steklo krhek material, ki se z lahkoto poškoduje. V resnici pa je kuhinjsko steklo izredno trpežno, običajno je debeline 5 - 6 mm in je kaljeno. Steklo, ki je bilo kaljeno, kot so vse naše steklene obloge, je dejansko močnejše kot vetrobransko steklo vašega avtomobila. Edini način, da se steklena obloga v kuhinji poškoduje je, da jo močno udarite po robu s kladivom ali drugim podobno trdim predmetom.
Ena od največjih prednosti steklenih oblog je ekstremna in neprimerljiva higieničnost. V površini stekla ni razpok, v katerih se lahko bakterije ali plesni skrivajo in razmnožujejo, kot je to v ostalih materialih. Vse kar je potrebno za popolno čistočo in sijaj je, da stekleno oblogo poškropite s čistilom, ki ga uporabljate za steklo in do suhega obrišete s čisto suho krpo. Steklena obloga je popolnoma odporna na madeže. Za razliko od drugih materialov, kot so marmor, granit in kerrock, v katere se vpijajo madeži različnih živil, kot so maslo, olja, sok limone, rdeče pese in rdečega vina, steklo samo obrišete in ponovno zasije v vsem sijaju.

Lahko se odločite za enobarvno varianto, vendar pa je resnična lepota steklene obloge s fototapeto, da lahko pustite vaši domišljiji prosto pot. Vse tapete se izdelujejo po naročilu, v poljubnih velikostih in oblikah, s kakršnimkoli motivom. Lahko natisnemo tudi Vaše družinske fotografije, fotografijo hišnega ljubljenčka, domačo pokrajino, vašega jeklenega ali pravega konjička, Rembrandta... Možnosti so neskončne...

Na zalogi imamo trenutno že več kot 64.000 fotografij, sliko lahko izberete tudi na spletu in jo za vas zakupimo. Ena od stvari v katero ste lahko prepričani je, da bo vaša steklena obloga edinstvena, saj se vsak motiv prilagaja barvam prostora in velikosti steklene obloge. Pri nas ne gre le za večanje fotografije, temveč je dejansko vsaka tapeta prilagojeni kuhinji in željam stranke.

Odločitev glede vzorca v kuhinji ni enostavna, zato smo tukaj, da Vam pomagamo in svetujemo. V procesu izdelave steklene obloge boste aktivno sodelovali in dobili dejansko predstavo vzorca v vaši kuhinji. V ta namen Vam bomo izdelali računalniške vizualizacije posameznih izbranih vzorcev v vaši kuhinji. Zavedamo se namreč, kako težko je sprejeti odločitev, ne da bi izdelek videli v živo.
Vse, kar je potrebno storiti, je poslati fotografijo kuhinje skupaj z izbrano sliko ali barvo, ter željeno velikost obloge. Z vizualizacijo, boste dobili pravo predstavo o tem, kako bo izbrana steklena kuhinjska obloga videti v vaši kuhinji, še predno je kuhinjsko steklo izdelano in nameščeno.
Vizualizacija Vam omogoča, da aktivno sodelujete pri izbiri vzorca za vašo novo kuhinjsko stekleno oblogo.

Preberite več

Svetovanje

Nudimo Vam brezplačno svetovanje glede potrebne površine zasteklitve, ter primernega vzorca.

Naša vizija

Postaviti nova merila v izvedbi kuhinjskih steklenih oblog.

Oblikovanje

V našem studio dnevno nastajajo novi vzorci. Veseli smo vsake nove želje, saj nam le ta pomeni izziv in hkrati novost v naši ponudbi.

Načrtovanje & Izbira

Načrtovanje se prične že ob samem nakupu kuhinje in izbiri dodatkov.
Končna cena je v največji meri odvisna od površine zasteklitve. Na ceno po izkušnjah največ vpliva izbira in montažna višina nape. Sicer so trenutno v trendu poševne nape, ki so ponavadi montirane v višini zgornjih omaric in tako ni potrebno povišanje stekla pri napi.
cookie law